Logo Loading

KDTP Partia Demokratike Turke e Kosovës Rreth Kryetarit të Përgjithshëm
Informohuni me Risitë Bëhu Vullnetar Mendimet dhe sugjerimet tuaja Përditësimi i anëtarësisë
Partia Demokratike Turke e Kosovës

Rreth KDTP-së

Procesi i themelimit të Partisë Demokratike Turke të Kosovës filloi me nevojën për mbrojtjen dhe zhvillimin e të drejtave politike dhe ligjore të shoqërisë sonë. Ajo është përfshirë në sferën politike të Kosovës për t'u bërë zëri dhe përfaqësuesi i fortë i popullit Turk, duke treguar një përfaqësim të fuqishëm sot e kësaj dite.

Të Drejtat dhe Parimet Tona

Partia jonë, kontrolli i nevojshëm për ushtrimin efektiv të të drejtave tona që dalin nga Kushtetuta dh…

Arsimi, Kultura dhe Rinia

Për fat të keq, deri më sot, asnjë organizatë joqeveritare nuk ka vendin e vet me kushte të përshtatshm…

Ekonomi

Duke marrë parasysh situatën ekonomike të komunitetit turk që jeton në Kosovë krahasuar me nivelin e ar…

Politika e Jashtme

Duke marrë parasysh faktin se Turqia është adresa e vetme KDTP e shoqërisë në Kosovë, Turqia në studime…

Partia Demokratike Turke e Kosovës

Programi i Partisë

Për ta sjellë Partinë Demokratike Turke të Kosovës, e cila është çatia e vetme politike e Turqve të Kosovës, përsëri në ditët e saj të bukura dhe të fuqishme, duke përzier parimet e demokracisë bashkëkohore dhe vlerat tona kombëtare, me një qasje të drejtë, të paanshme dhe…

7
Degët
1178
Lajme/Ngjarje
4934
Anëtar Aktiv
Kryetari i Përgjithshëm

Fikrim DAMKA

Fikrim Damka ka lindur më 16 tetor 1972 në Prizren. Ai ka përfunduar arsimin fillor në shkollën fillore Motrat Qiriazi dhe arsimin e mesëm pranë shkollës së mesme Gjon Bozuku...