Logo Loading

Genel Başkanımız ve Bakanımız Fikrim Damka , Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler’i ziyaret etti

Genel Başkanımız ve Bakanımız Fikrim Damka , Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler’i ziyaret etti
Başkanımız, Rektör Hatipler’i yeni görevinden dolayı tebrik ederken Trakya Üniversitesi’nin tüm Balkanlar’daki önemine değindi.
Ziyarete Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli, Bakan Danışmanı Ergin Bunjak ve TOKOB Genel Başkan Yardımcısı Efdal Guzhda da katıldı.
Görüşme sırasında, iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla eğitim alanında yapılacak iş birliği çalışmaları yanı sıra Trakya Üniversitesi Hastanesi ile sağlık alanında yürütülen çalışmalar ve sunulan destekler konuşularak gelecekte iş birliğinin sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varıldı.