Kosova Demokratik Türk Partisi Prizren Şubesi Gençlik Kolu, geleneksel hale gelmiş “Yılbaşı Eğlence Gecesi” kutlamalarını gerçekleştirdi.
Yılbaşı Eğlence Gecesi ise KDTP Prizren Şubesi Gençlik Kolu Başkan Yardımcısı Enis Subi tarafından organize edildi. Prizren’in Nafron Oteli Restoranında yapılan eğlence saat 20:00 sularında başladı ve sabahın erken saatlerine kadar devam etti.
350’nin üzerinde kişinin katıldığı eğlencenin açılış konuşmasını KDTP Gençlik Kolu Başkanı Enis Kervan gerçekleştirdi. Kervan, Türkçe ve Arnavutça yaptığı konuşmada, Mübarek Kurban Bayramının da önemine değinerek, Cenabı Allah’tan tüm İslam aleminin dualarını kabul etmesi dileklerinde bulunarak yeni bir yılın herkese sağlık, bereket getirerek hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Ardından da geceye katılan KDTP Prizren Şubesi Başkanı Ercan Şpat’da yeni yıl mesajını eğlenceye katılanlara iletti. Şpat, yeni yılın herkesin huzur bulacağı bir yıl olması dileğinde bulunarak, 2007 yılının Bayram coşkusunun aynı tarihte yaşanacağı bir yıl olması beklentisiyle tüm katılımcıların yeni 2007 yılını kutladı.
Eğlencenin devamında ünlü tiyatrocu Hayrullah Şkurtak, en iyi dansçı, en iyi çift, en zevkli katılımcılar masası gibi yarışmalarla geceye renk katarak kazananlara mütevazı hediyeler verdi.
Sabahın erken saatlerine kadar süren eğlencede katılımcılar, doyasıya eğlenerek 2007 yılına merhaba dediler.