Kosova Türk Taburu Görev Kuvvet Komutanı Albay Faruk Sungur ve Albay Cem Hatunoğlu bu akşam Kosova Demokratik Türk Partisi’ni ziyaret edip, KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar ve KDTP Prizren şubesi Başkanı Ercan Şpat ile görüşmelerini gerçekleştirdiler.
Alb Faruk Sungur; Kosova’da değerli dostlukları elde ettiğini, elinden gelen desteği ve yardımlarını sunmaya çalıştığını, görevi bitmiş olsa da elinden gelen destek ve yardımları yapmaya devam edeceğini ifade etti.
KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar ve KDTP Prizren Şube Başkanı Ercan Şpat: Bu anlamlı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca bu güne kadar sunmuş oldukları destek ve yardımlar içinde teşekkürlerini sunmayı ihmal etmediler.
KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar: “Kapımız sizlere her daim açıktır. Bizlerde bu denli iyi bir dostluk kurduğumuz için mutluyuz. Kosova’da ki göreviniz bitmiş dahi olsa biz sizleri her zaman yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.