Logo Loading

TDP’den KDTP’ye Destek Ziyareti

TDP’den KDTP’ye Destek Ziyareti

Bugün Partimizi çok kıymetli Kuzey Makedonya “Türk Demokrat Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Beycan İlyas ile Genel Başkan Yardımcısı Gönül Bayraktar” ziyarette bulundu.

Oldukça verimli ve dostane geçen ziyarette, iki parti arasındaki güven ve iş birliği tazelendi. Bölgesel olarak çok yakın ilişkilerinin yanı sıra, ortak kültür ve davamız bizlerin birlikte gelecekte çok daha yakın ilişkiler yürütmesine vesile olacaktır.

Yaptığı ziyarette konuşan Beycan İlyas; “İlk olarak dost ve kardeşlerimizle KDTP çatısı altında buluşmaktan oldukça mutluyum. Bizler farklı ülkelerde yaşasakta, gönüllerimiz, ideallerimiz bir. Bu değerlere sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir. Sizlere bu vesileyle önümüzdeki seçimlerde başarılar dilemek istiyorum. İnanıyorum ki, Türk halkın tecellisi her zaman olduğu gibi KDTP’den yana olacaktır. Bilmenizi isterim ki, sizlerin seçim zaferi bizlerede moral veriyor. Sizin sorunlarınız, sizin sıkıntılarınız bizleride yakından ilgilendiriyor. Bildiğiniz gibi Kuzey Makedonya’da Nisan ayında Nüfus sayımı yapılacaktır. Bu sayımlar bizler için çok büyük önem arz ediyor. Bu yönde ciddi çalışmalar yaptık. STK’lar üzerinden ciddi bir teşkilatlanmamız var. Bakınız Arnavutlukta hiçbir Türk nüfusunun yaşamaması düşündürücüdür. En önemli çabalarımızdan biri de Balkanlardaki Türk nüfusunun korunmasıdır. Bu yüzden sizlere bu seçimlerde başarılar diliyor ve misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum”dedi.

Yapılan ziyarette konuşan Genel Başkanımız Fikrim Damka; “İlk olarak burada bizlerin yanında olduğunuz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bizlere bu süreçte ciddi bir moral motivasyon verdiniz. Sizin de üzerinde durduğunuz gibi bizler biriz. Duygularımız, milli değerlerimiz, sevinçlerimiz, hüzünlerimiz ortak. Bu ortak değerlerin korunması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerde, Kuzey Makedonya’da Nisan ayında gerçekleşecek nüfus sayımı için oldukça heyecanlıyız. Sizlere bu süreçte her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlerin orada güçlü varlığı, bizimde burada güçlenmemize vesile olacaktır. Umarım Balkan Türkleri için en iyisini hep birlikte başarabiliriz. Burada bizlerle olduğunuz için çok mutluyuz, İnşallah en kısa zamanda seçim zaferimizde sizleri tekrar burada misafir ederiz” dedi.

#BizimPartimiz